Långpannebak!
What it´s all about

Caballeros är ett gastronomiskt sällskap som i dagsläget består av 4 st personer som delar på ett stort intresse
för mat och dryck.
Vi kommer att testa drycker och laga mat från jordens alla hörn och sedan dela med oss av allt vi lärt, lagat och smakat här på bloggen.
Kommer även att lägga upp lite tips på smaker som kan piffa upp den vanliga vardagen.
Följ gärna med på vår kulinariska resa!
Mvh Caballeros.
Tore My Man
Nu när det är bok-rea i var och varannan butik tycker jag att man ska slå till och köpa Tore Wretmans kokbok
Svensk Husmanskost. Här hittar du allt vad det svenska köket har att erbjuda, från sillinläggningar till kalops. Så hoppa över pizza och tacos en helg och gotta ner er i detta gastronomiska mästerverk och laga riktig svensk mat från grunden.


Kvällens vintips.
När det kommer till rött vin så är jag av den åsikten att det absolut bästa vinet i alla kategorier är Rhôneviner från Frankrike och då framförallt Châteauneuf-du-Pape.
Men ibland kan jag avvika från att köpa ett säkert kort jag vet smakar utsökt och freestyla bland hyllorna.
Ibland blir det dåligt och ibland blir det bra, som i detta fall.
Jag tycker det var ett mycket gott och prisvärt vin.
Så ta med 3 st 20-lappar och bege er till systemet, köper ni till en kasse blir det jämt tar ni det under armen så får ni en krona tillbaks.
Claude Val Rouge (nr 32153)
Söndagslunch: Pangbiff med lök och potatis!
Mannerströms recept. Smaskens! Som Winnerbäck hade sagt.
Caballeros goes Thailand.
Tajj såppha.


Röh kurry mä piff.

Padd tajj.

Annas-nas kåmpåt mä kanelh gjädde.
